Poslovni
partnerji

Partnerji in prijatelji ELSE
imajo za naše člane posebno ponudbo

MyGym
Ugodnost za člane ELSA:
15% popust na vse karte

MyGym je športno rekreativni center na Zabretovi ulici 1 v Ljubljani (2 minuti od BTC-ja in ljubljanske obvoznice).

V ekipi MyGym-a delujejo visoko usposobljeni inštruktorji z osebnim pristopom, ki stremijo k izboljšanju splošne fizične pripravljenosti družbe in bolj zdravemu in bolj fit vsakdanu svojih članov. Ekipa MyGym vedno poskrbi, da od njih odidete nasmejani in se vedno znova vrnete po novo dozo energije.

Strankam se individualno posvetijo s sestavo trening plana, ki bazira na vadbenih ciljih in telesnih sposobnostih posameznika. Usmerjajo, vodijo, motivirajo, prilagajajo treninge in svetujejo o prehrani.

V ponudbi imajo cel kup vodenih treningov z utežmi, cardio, funkcionalnih in visoko funkcionalnih intervalnih treningov, pa tudi jogo in pilates ter prostih “open gym” treningov.

Več o MyGym na: www.mygym.si

Zavod Nefiks
*
*

Skoraj ni več delodajalca, ki ne bi priznaval dodane vrednosti mlade osebe, ki s seboj na delovno mesto prinaša kompetence, razvite skozi neformalno udejstvovanje. V preteklih dveh letih smo na Nefiksu skozi različne oblike sodelovanja pri nas, do novih priložnosti na trgu dela pomagali preko 300 mladim.

Da bo tvoj CV poln referenc, kompetenc, dokazov o tvoji usposobljenosti, predvsem pa zato, da boš že tekom izobraževanja razvijal vse svoje potenciale in osebno spoznaval delodajalce, se pridruži eni od številnih Nefiksovih aktivnosti.

Če se bojiš, da te bo pri tem povozil čas, ki ga tako ali tako nimaš, bomo skupaj našli obliko sodelovanja, ki bo ustrezala tudi tvojim časovnim zmožnostim. Nikoli ne veš, morda boš že jutri ti tisti srečnež, ki se bo spraševal, med katerima dvema zaposlitvenima priložnostima naj se odloči.

Več o Zavodu Nefiks na: www.nefiks.si

Želiš posebne ugodnosti? Pridruži se nam!
Več o nasPridruži se